25 Ağustos 2016 Perşembe

Bodrum Masalı 3. Bölüm Fragmanı izle Star Tv 1 Eylül


Kanal D ekranlarında yayınlanan bodrum masalı konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Bodrum Masalı 3.Bölüm fragmanı izle Kanal D bodrum masalı 1 Eylül Perşembe Kanal D bodrum masalı Bölüm Fragmanı yeni bölümde neler yaşanacak? YEvren, Yıldız’ın haberi olmadan, yaptığı yolsuzlukları gizleme çabası içindedir. Durum ortaya çıkarsa hem Yıldız’ı kaybetme hem de hapse girme riski ile karşı karşıya kalacaktır. Otelin satışı için Gözde üzerinden Cahit ile pazarlık aşamasında olması işini zorlaştırır. Ateş, Alara’ya sonunda açılmış, onun da kendisine aşık olduğunu anlamıştır. Ancak babasının gecenin bir yarısı Gözde’nin evinden çıktığını gördükten sonra asıl meselesi babasının sırrını öğrenmek olur ve Alara’ya yalan söylemek zorunda kalır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Yüksek Sosyete 11. Bölüm Fragmanı izle Star Tv 1 Eylül


Star Tv ekranlarında yayınlanan yüksek sosyete konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Yüksek Sosyete 11.Bölüm fragmanı izle Star Tv Yüksek Sosyete 1 Eylül Perşembe Star Tv Bölüm Fragmanı yeni bölümde neler yaşanacak? YÜKSEK SOSYETE'DE GERÇEKLER AÇIĞA ÇIKIYOR! Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür. Yıllardır yan yana yürüyen iki dost, ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu kavga aynı zamanda onların dostluklarının en büyük sınavıdır. Diğer yandan Levent’in hayatına girmesiyle yeni bir düzen kurabileceğine inanan Süreyya, yıllardır boyun eğdiği Metin’e boşanma davası açmaya karar verir. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

Yalancı Bahar 72.Bölüm Fragmanı Tv Vizyon izle


yalancı bahar 72.bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yalancı bahar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle Yalancı Bahar 72.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 Yalancı Bahar 26 ağustos cuma Kanal 7 Bölüm Fragmanı yeni bölümde neler yaşanacak? Padmini, Radha’ya duyduğu öfkeden dolayı onun zerdeçal töreni davetini reddeder. Sultan ise Madhubala’yı görebilmek için fırsat kollamaktadır. Madhubala’nın RK’dan intikam almak için değil onu gerçekten sevdiği için evlenmek istediğinden şüphelenmeye başlamıştır. Bu evliliğe engel olmak isteyen Padmini, Madhubala’nın RK tarafından terk edildiği gün üzerinde bulunan elbiseyi alarak kızının yanına götürür. Sultan, Zerdeçal töreni hazırlıkları ile meşgul olan Madhubala’yı arar ancak telefonu Deepali açar. Eline geçen bu büyük kozu kullanmak isteyen Deepali’nin şeytani bir planı vardır. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır.

22 Ağustos 2016 Pazartesi

Yalancı Bahar 69. Bölüm Fragmanı 23 Ağustos Seyret

Yalancı Bahar 69.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 Yalancı Bahar 23 ağustos salı Kanal 7 Bölüm Fragmanı yeni bölümde neler yaşanacak? RK’nın evlilik teklifini kabul eden Madhubala düğün için hazırlıklara başlar. İkilinin evleneceğini haber alan Deepali bunu önlemek için Radha’ya Madhubala ile RK’nın evlenmesi halinde oğlunun geleceğinin kararacağını söyler. Kurduğu plan kusursuz bir şekilde işlediği için memnun olan Madhubala ise düğün günü yaklaştıkça tedirginlik duymaya başlar. Radha’dan umduğunu bulamayan Deepali, Trishna ile kavgası esnasında Madhubala’nın asıl planının RK’nın kalbini kırmak olduğunu öğrenir. Diğer yandan RK’nın evlendikten sonra birlikte yaşamaları için kendi tasarladığı bir evi inşa ettiğini öğrenen Madhubala için durum içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. yalancı bahar 69.bölüm fragmanı izle Kızının planının gerçekleşmesi halinde RK’nın yeni bir intikam alma arayışına geçeceğinden emin olan Padmini ise Madhubala’yı ikna edemeyince çareyi Sultan ile konuşmakta bulur. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yalancı bahar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle

9 Ağustos 2016 Salı

Yalancı Bahar 10 Ağustos Çarşamba 56.Bölüm Fragmanı


Yalancı Bahar 56.Bölüm fragmanı izle Kanal 7 yalancı bahar 10 ağustos çarşamba yalancı bahar Bölüm Fragmanı yeni bölümde neler yaşanacak? RK’nın geçmişte Deepali için yazdığı mektubu okuyan Madhubala okudukları karşısında çok etkilenmiştir. Sultan ile Madhubala arasında bir şeyler yaşandığını düşünen RK ise kıskanç tavırları ile sürekli Madhubala’yı suçlamakta ve rahatsız etmektedir. Gece sessizce Padmini’nin evine gelen Sultan, Madhubala’dan özür diler ve evine dönmek üzere arabasına biner. O sırada Madhubala’ya duyduğu öfkeden dolayı alkol alan RK’nın sürdüğü araç ile Sultan’ın aracı arasında bir kaza yaşanır. Kazanın ardından arabasından inen Sultan baygın haldeki RK’yı kendi arabasına alır ve onu tedavi etmeye çalışır. yalancı bahar 56.bölüm fragmanı izle Oğluna ulaşamadığı için endişelenen RK ise Bittoo’dan kendisine yardımcı olmasını ister. Ertesi gün limanda bir pazarlığa girişen Sultan karşı tarafın oğlunu rehin aldığını öğrenince köşeye sıkışır. Tüm yerli ve yabancı dizi fragmanlarını izleyebileceğiniz Türkiye'nin en çok ziyaret edilen fragman sitesinde tüm fragmanlar anında sizlerin seyrine sunulmaktadır. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yalancı bahar konusu, oyuncuları, bölüm özeti ve yeni yayınlanan son bölüm fragmanı izle